Harikahost ile tanışmam neredeyse 2 yıl olacak ilk yılında çok iyidir hakkını yemiyorum ama son sene bu kadar rezil bi host görmedim.
Yaklaşık bir ay önce sunucu kapandı 5 gün ortalıkta yok Şenol denen zât. MSN den cevap vermiyor Telefon açıyoruz kapatıyor veya hiç açmıyor müşterilerinden kaçıyor. Sorun düzelincede hiç bişey olmamış gibi geliyor MSN e.
Geçen ay sunucu kapanması yüzünden 3 tane müşterimi kaçırdım varolan müşterilerimden de sadece küfür yemediğim kaldı ağızlarına ne geldilerse söylediler. Haklı oldukları içinde bişey diyemedim.
Gelelim son 1 haftaya.
1 haftadır sunucu kapalı Şenol denen zât yine telefonlara cevap vermiyor mesaj gönderiyoruz onada cevap yazmıyor MSN den de yazmıyor yine kaçıyor bizden.
Soruyorum şimdi
NİYE KAÇIYORSUN SEN bu kadar mı hassiyetsizsin sen. Aç telefonu deki şu şu sebepten ötürü sunucu kapalı özürünü dile bizde ona göre hareket edelim. Seni öldürecek asacak değiliz.
Az önce siteye baktım
Önemli Açıklama 45 gün önceki yedekler verilecekmiş.
Sen ne biçim hostsun 45 günde bir mi yedek alıyorsun.
Artık sabrımın taşdığını bilesin. Bana bu akşama kadar tüm sitelerimin en fazla 15 gün önceki yedekleri ile birlikte ulaştırmazsan eğer tüm r10.net üyeleri ve Allah şahid olsun seni yarın Cumhuriyet Savcılığına şikayet edeceğim. Tüm emeklerimin hakkını senden söke söke alırım buna emin ol.
Bakalım nereye kadar kaçacaksın şimdi de cevap vermede görelim seni.
Şuanda yazmış olduğum haber scriptinin HABER V03 ve Şehir ve Firma rehberi olan FİRMA V,01 scriptlerinin tüm dosya ve SQL veri bilgileri sunucuda yüklüydü bu konu aracılığı ile scriptleri bekleyen müşterilerimden de özür diliyorum. Daha fazla vakit kaybetmemek için yeni bir hosting firması ile anlaşıp hemen çalışmalara başlayacağım.