yahu siz nası insanlarsınız anlamıyorum. bide utanmasanız neredeyse oh iyiki yapmışlar diyecekler var içinizde. Benim yada bir kızın istediği zaman istediği yerde çıkıp eğlenme hakkı var. Bizim özgürlüklerimizin başladığı yerde sizinkiler biter. İster noeli kutlarım ister yılbaşını sanane? sana giren çıkan mı var?
Şimdi o mallar gidip mahallelerinde "oh nası elledim, şöyle yaptım böyle yaptım" diye anlatmayacaklar mı? Diğerleride bunları ağızlarından salyalar akarak dinlemeyecek mi? Dinleyecek tabii ki. Hatta abartıp onu artık daha büyük görmeyecekler mi? Bunun suçunu tvlere atmak işin en kolay yolu. acaba kaçınız ailesine arkadaşlarına bakıp bunu düzeltmeye çalışacak? Kızlara laf atmayla başlayan olay bu hale geliyor işte. Kaçınız kızlara laf atan arkadaşınızla ilişkinizi kesiyorsunuz? yada uyarıyorsunuz? Yılanın başı ufakken ezilmeli arkadaşlar yoksa yakında kızlar yola çıkamayacak..
He birde:
Geçenlerde ****** cevap yetiştirip yobaz diodu yılbaşı hristiiyan adeti diyenlere. Biz sadece içicez diyodu. Çağırın gelsinde şu genç çocukları savunsun..
arkadaşım iki beyin hücresiyle yaşamak zor olmuyormu yahu?
içimdekileri bi yazsam garanti uzun süre banlanırımda şimdilik bu kadarı kafi...