arkadaşlar bi müddet yurtdışında yaşadım..yaşadığım dönemlerde orada edindiğim arkadaşlar zaman zaman bana uyarılar yapmışlardı..doğal olarak bazı alışkanlıklarımızı devam ettirmişiz...

bu iğrenç olayla direk alakalı değil tabi ama özellikle cezalarla ilgili sorduğum bazı sorular olmuştu..

zaman zaman aşırı eleştirdiğimiz hatta bazılarımızın adını bile duymak istemediği o avrupa ülkeleri ve amerika da öyle cezalar var ki adamın ciğeri söküyolar ...

bakın yanlış hatırlamıyosam sakarya da 1 ve istanbulda 1 kapkaç davasında hakim gaspa soktu olayı 20 senenin üstünde ceza verdi..

şu anki bu taciz olayında o şeref yoksunu adamlar ne kadar ceza alacak bilmiyorum ama sebnelerce içerde kalacağı yok

benim tek istediğim caydırıcı cezalar..tamam diğer gelişmiş ülkelere göre eğitim seviyemiz sosyalitemiz daha az ama onlarda da mutlaka böyle sapıkça şeyler oluyo yada daha farklı şeyler..ama cezalar inanın bana oldukça caydırıcı...

bu adamı ömür boyu belki cezaevinde tutamazsın ama versene 15 sene ceza..bunu da ilan etsene sürmanşetle büyük gazetelerde..

bakalım ne olacak..