Haberodası ile görüştüm Çarşamba günü bu pencereden ödemelerini ne şekilde yapacakları hakkında bilgi vereceklermiş. mubadele ( barter , trampa ) yolu ile borçlarınıda ödeyebileceklerini ifade ettiler.
25-12-2007, 08:20 AM
Buna rağmen açıklamama yapılmamışsa diyecek bir söz bulamıyorum. Yani hadi beni ikna ettiniz Allah biliyor vs dediniz hadi bende inandım ama böyle yaparsanız insanların gözünde 0 ken -1 olursunuz. Birde pişmiş , pişmiş gelecek Seo yarışması diyemezsiniz önce önünüzdeki pisligi temizleyin derler adama. Ben para filan istemiyorum sizden.. birde insanlara madurlar biraz daha sabredin dedim burada bile bilmem kacyüz kere mahcup ettiniz, insanların iyi niyetli yaklaşımlarını bu şekilde suistimal etmeyiniz yazık.
evil birde radmin seo ödemeleri yapılacak demişya haberodasina ne oluyor? 1000$ para verecek diger sponsorlar zaten paraları veriyorlar. hatta alınmışta olabilir ben 25 ocak planını yeni gördüm bir tören yapılacak vs hikayesini. yarışma başında böyle bir etkinlik sanırım yoktu. 1000$ borcunuzun yanında devede kulak burada bazı çakma webmasterlar bile o parayı verir.
Sen geleceksin 50 100.000$ lık reklamı seo yarışmasında yapacaksın birde ödenecek 25'inde diyeceksin yok böyle birşey.
Neyse yine konuşmayım ancak yaptığınıza ayıp derler bazılarıda dolandırıcılık der. Insanlara söz veriyor yada zaman müsadesi istiyorsanız gerekli açıklamayı yapmalısınız verilen şansları degerlendirimiyorsanız buda sizin probleminiz.
haberodasi.com kapanmış bu nedemektir? battık demek degilmidir? bir webmaster haber sitesinde okumuştum %100 uyuşmamış olsa bile büyük oranda doğru yaklaşımlar. sen gel o kadar yatırım yap sonra sitene bir index at seo yarışması diye.. hani siz haberciydiniz? hani kimsenin parası kalmazdı? odatv.com Soner Yalçın Ahmet , Mehmet , Cumali , Ökkeş herhangi birinin olabilir ama adamın aklına şu gelir acaba yeni proje odatv.com mu? haberodasi.com u unutturup temiz bir sayfa ile buradanmı devam edeceksiniz diye sormazmlarmı adama?