Bir tasarımcı olarak siteyi tasarım açısından incelediğimde birçok yanlış gördüm. Bunları söylemek istiyorum müsaadenizle.

Öncelikle site için acilen profesyonel bir logo şart. Logonuz çok kötü duruyor sitede. Ayrıca ben sitenize Hürriyet haberlerini okumak için gelmiyorum. Her ne kadar bu Bumerang ile link değişim bile olsa bence bu yönde bir siteye koyulmaması gereken bir bölüm olmuş. Bununla birlikte Extreme imajınızı da sitede daha aşağılarda bir yere koyabilirsiniz.

Eğer bir portal olma ve bu uğurda hizmet verme amacı güdüyorsanız sitenizin ne olduğu hangi oluşum veya kişiler tarafından ortaya koyulduğunu bildirmek bir vazifedir sizin için. Sitenizde ne bir hakkında sayfası ne de bir gizlilik politikası yazısı görüyorum. Tamam ben busiteye üye olayım hizmetlerden de faydalanayım ama kimsiniz? Necisiniz? Arkanızda hangi şirket var veya bir kişisel oluşum musunuz? Footer alanınız bomboş duruyor bu alana linkler verilerek pekala sunucuyu yormayacak bir iki sayfa hazırlanıp koyulabilir.

Sitenizin header alanında kullanmış olduğunuz arkaplan ile sitenin genel arkaplan resmi neredeyse aynı. Sitenin genel arkaplan rengini kullanılan tonun daha açığı ile değiştirirseniz site çok daha iyi görünecektir.

Saygılar, Başarılar...