Şikayet var a ilk başvurum yollanmayan 500 liraya yakın tutan bi ÜRÜN nedeniyle (bana gondereceklerine baskasına yollamıslar) hepsi burada.com oldu. Defalarca arayıp mesgul calan musteri hizmetlerinden bıktım ve buraya yazdım. ertesi gün ist. kodlu bi no arayıp durdu derste

sonra email yollamıslar. Defalarca aradık ulasamadık . Ürünlerinizin paketlenip yollandı.
Yani şikayet var AVUKATları vasıtasıyla ilgili kurumla temasa gecen ciddi bi site. Ve google Türkiye ofisi bununla kesinlikle ilgilenecektir. En kötü ihtimal uğracaktır Dilekçe veya adli yazıların karsılgının verilmesi Mecburidir.
Ama burda suclu olan google değil - Sahte adreslerle aynı siteleri reklam veren Türk akıllısı uzman çürük kurtlarıdır...
diğer webmaster forumunda açtığım bi başlıkta olduğu gibi 160 -600 Blokta aynı sitenin reklamı FARKLI url lere bürünerek cıkıyor görünce baya bi canım sıkıldı ( 5 tık nası 0.01 dolar diye merak etmiştim sebep buymuş )
Herneyse biz adam olmayı öğrenemedikçe Ringofon spamcıları Kontorcu garanti arkadas zımbırtıları bitmedikçe bunları daha cok yasarız...