doronty37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer hostunuz destekliyorsa, bir yeniden başlatma kilitlenmeyi geçici olarak çözer. Ancak sorunun kökten çözümü için MySQL veya MsSQL veritabanına geçmeniz daha iyi olur.

Script timed out
/Default.asp The maximum amount of time for a script to execute was exceeded. You can change this limit by specifying a new value for the property Server.ScriptTimeout or by changing the value in the IIS administration tools. ''

Bu hatanın önlenmesi için de IIS yönetim konsolundan zaman aşımı değerini yükseltebilir veya inc_ayarlar.asp sayfasına
Server.ScripTimeOut = zamanaşımısüresi
gibi bir satır ekleyebilirsiniz.
Dediğiniz gibi inc.ayarlar.asp Server.ScripTimeOut = 1000 değeri verdim ama şimdi de böyle bir hata aldık.

Microsoft VBScript runtime error '800a01b6'
Object doesn't support this property or method: 'Server.ScripTimeOut'
/inc_ayarlar.asp, line 58

Önceden de bahsettiğim gibi size ait mydesignhaber sistemine ait bir scipt kullandığımız ve 8 aydır güzelce çalışıyordu.aslında nadiren bazı akşamlar timeout hatası alıyorduk ama biz herhangi bir işlem yapmadan sabahleyin düzeliyordu.(Sanırım hostting firması yetkilileri düzeltiyordu)
Yani bu durum host firmasının serverından kaynaklanan genel bir arıza olabilir mi?birde ftp den bizim veritabanını silemememiz ve birkaç gün önce yedeğini aldığımız veritabanını yükleyememeiz benim kafamı karıştırdı doğrusu.
şu an veritabanı dosyasında
xxx.mdb ve xxx.ldb olmak üzere iki veritabanı gözüküyor.

Bu arada desteğiniz için teşekkür ederim.