Bu bence tamamen maddi olanaklar yüzünden kaynaklanıyor.Eğer benim param varsa gidip orcinal cdsini alırım ama yoksa başka yollardan temmin ederim.
Saçma Silver üye olmuşsun ama ?
Biz insanlar böyleyiz.
Sinema filmi indiririz niye indirdin dediklerinde maddi sorunlar deriz.Halbuki sinema 5 ytl 2 paket sigara parası.
Albümlerdede aynı.
Siz kalkıp sevdiğiniz albümünü dinlemek istediğiniz bir sanatçının albümüne 7-8 ytl veremiyorsanız.(Ki o sanatçının 2 yılda bir albüm yaptığını düşünürsek)
Yaşamayın direk gidin intihar edin.
Biriside demişki 1 ytl ye mal oluyor 10 ytl ye satıyorlar.
Komik ya iyide sanane? Adam isterse 100 ytl ye satar bu seni ilgilendirmezki senin o ürünü illegal yollardan temin edeceğin anlamına gelmezki.
Kim sana dedi 1 ytl ye mal oluyor?
Bir albüm tek başına albüm değildir.
Bunun basımı tasarımı aranje ve stüdyo masrafları produyksıyon ve sanatcıya baglı olarak o sanatcının klibi konser organizasyonlarını işin içine soktuğunda bir albümün Yapımcı şirkete nekadar bir masraf yüklediğini biliyormusun ?
Bol keseden atmak kolay müzik piyasasından bir habersiniz.
Müzik televolelelerde boy gösteren birbirlerine laf sokan mankenlerden ibaret değil.
Herşeyin ötesinde ortada bir maliyet bir emek var.Ve hiçkimse hiçbir sebepten İLLEGAL dağıtımı savunamaz.Bunu yapan gidip marketten ekmekte çalar bankada soyar.Aynı şeydir Haram haramdır.Emeğe zahiyat vermek aynı iştir.
Sinemaya 5 ytl albüme 10 ytl veremiyorum maddi durumum kötü demeyin Mide bulandırmaya gerek yok daha fazla.
EĞİTİM ŞART.