Şimdi herkes kendince haklı ama sanatcı da haklı. Bu sitede marez script paylaşmak neden yasak ? Emeğe saygı diye yasak R10 yöneticilerinin bizlere gücü yetiyor ve bizim butür haksız paylaşım yapmamızı bu sitede engelliyor haksız mı ? Bence çok haklı.. Ben diyebilirim ki R10 a takılmadan önce sürekli marez script ile uğraşır bulmaya çalışırdım burada ne kadar yanlış olduğunu öğrendim. Bana ne getirisi oldu bunu öğrenmemin ??? Kendi emeğimin tadını çıkartmak. Bu şekilde düşünürsek muyapta haklı. Arkadaşlar yazık değil mi sanatcılara ? Sevmiyorsan dinleme.. Duymak istemiyorsan yanında MP3 çalar gezdir benim gibi canın sıkıldığında tak sevdiğin sanatcıları dinle. Bugün Sabahat Akkiraz'a yazık değil mi ? Mustafa Özarslan'a ? Serdar Ortaç , Yıldız tilbe.. Bunlar ve benzeri sanatcılara yazık değil mi kendi emekleri bedavaca ortalığa saçılıyo ?

Fiyat konusuna gelince özgür piyasa denen birşey vardır işine gelmiyorsa alma.. Bugün herkes reselleri aynı fiyatamı satıyor ? Yada her domain fiyatı aynımı ?? PR 4 farklıdır PR 6 farklıdır..

Biraz webmaster'ce oldu amma idare edin