Kendi deneyimlerimden yola çıkarak anlatıyorum, bu ilk mesajım her halde bi art niyetimin olmadığı anlaşılabiliyordur.
2 gün önce bunların 50gb alan ve 1000gb bandlı ve kalan özellikleri sınırsız dedikleri starter paketlerini aldım.
Paketi alınca özelliklerin unlimited olmadığını gördüm, mesela mysql 20, subdomain 50, addondomain 30 gibi özelliklerle açmışlar.
Ne iş bu böyle dedim, özellikleri iki katına çıkardık eğer ihtiyacınız olursa söyleyin biz yükseltiriz dediler.
Artık siz düşünün.
Ayrıca band olayınıda herhangi bir şekilde görme ve ölçme olayınız yok, yani sadece kullandığınız miktarı görebiliyorsunuz.
Dahası, addon domain ekleyebilmek için, mutlaka ve mutlaka domaini; onların size verdiği DNS adresine yönlendirmeniz gerekiyor, bu da ayrı bir saçmalık.
Yani DNS kaydını değiştirmediğiniz bir domaini ekleyemiyorsunuz!
Ayrıca domain tescili için godaddy.com kullananlar bilirler, kendi private name serverlarınızı açabiliyorsunuz. Ben de açtım bu heriflerin bana verdiği DNS adreslerindeki IP leri kullanarak oluşturdum.
ama gördümki sitem erişime kapanmış, çünkü illaha onların DNS ismi ile kullanmak zorundasınız.
Mesaj attım ben böyle böyle ayar yaptım her hangi bir şey yapabilirmisiniz diye, bana gelen cevapta Reseller önermişler!! Ve fiyatlarıda altta!
Şu an son durumda hesabımı iptal edip paramı geri almak için uğraşıyorum.
Şahsen bu heriflerle çalışamadım ben.
Alıntı
Hi ,
Thank you for writing in.
With regard to your query, note that at present you are using Starter
plan for 'XXXX.com'. If you wish to have personal nameservers, then you
will have to upgrade your account to a reseller plan
(
http://www.imhosted.com/gold_plans.shtml). Then you will have to
purchase personal nameservers for which we charge $20 setup + $5 /month or
$100(one time fee).
Then we will assign personal namerservers ns1.anre.ws and ns2.XXXX.com
Please confirm if you wish to upgrade to a reseller plan + purchase the
personal nameservers. Thank you.
Please feel free to contact us for further queries.
Best Regards,
Sevgiler
Emre