Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Aslında c/p yapılan içeriğin, özgün içeriğe dönüştürülmesi meselesi de var.
Sonuç olarak her dilde birçok kelime veya cümle aynı olabilir. yukarıda ExTrAorDiNaRY nin dediği gibi birçok tarih sitesi birbirine benzer. kaçınılmaz bir durum.
Bu yüzden google'ın kontrolü yaparken çok da itina ile hareket ettiğini sanmıyorum. çünkü bu durum daha büyük problemlere yol açar. yani bir sayfa ile bir diğer sayfayı içerik yönünden karşılaştırırken en bariz benzerlikler haricinde ilgileneceği fazla birşey olabileceğini sanmıyorum. Aksi halde birçok kategorideki birçok site birbirine benzer olduğundan bu durum daha büyük problem meydana getirir. Büyük ihtimal ölçü aldığı bir yüzde değerinden hareketle ve tıptatıp benzer içerikle ilgileniyordur.
1) Ali okula gitti. Okulda kitap okudu. Eve döndü. Yemek yedi. Yattı Uyudu.
2) Ali okula gitti. Yemek yedi. Eve döndü. Okulda kitap okudu. Yattı Uyudu.
şimdi bu iki içeriğe bakarsak, içerik olarak aynı şeylerin ihtiva ettiği görülür ama google bunları iki ayrı içerik olarak algılamak zorundadır. Aksi halde biçrok site birbirine benzeyecektir. Benim burda yazacağım birçok kelime google arşivindeki milyarlarca site içinde olabilir. O halde sıralama da önemli demekki. O yüzden özgün içerik başka bir takım içeriklerle harman edildiğinde google bunu yeni ve orjinal bir içerik gibi algılar. Bu da kopyalanmış veya alıntılanmış içeriğe yapılacak özgün yorumlar ile mümkün olur.