valla tekrar tekrar herkese gecmıs olsun. su ana kdr kapanan sıteler diziizle.net filmizlesene.net cinetr.com
bu arkadasları gordukce kendı sonumun yaklastıgını hıssedıyorum. bize muyap yada ampec ten bi uyarı gelmedı ama. bir kac gun ıcınde sitemızde bulunan ampec kurallarına göre yayınlanması yasak olan herseyı kaldıracaz. kapatılma korkusu ıle yasamak kapatılmaktan daha kötü.
bu aksam avukatlarım ıle görüştüm.sıteyı kapamadan once mutlaka bi ihtarname gelmesı gerektıgı bu ıhtarname gelmedıgı takdırde kapamanın gecersız olacagı. muhakkak sitedeı korsan nıtelıktekı dosya vs vs lerın kaldırılması ıcın bellı bı zaman tanınması gerektıgını söyledıler. chattincewiz bılmıyorum sıteden bı ıletısım maılın varmıydı ama ıletısım maılının mutlaka bulunması gerekıyomus sıtede yoksa habersız kapama yapılabılıyomus.can sıkıcı seyler bunlar ama napalım geldı basımıza cekeces ıste.daha oncekı bi mesajımda ampecın yayınlanması yasak olan filmlerin baglı oldukları film şirketlerı lıstesını vermıstım. arada gecen bı konuda dizivefilm.com nasıl kapanmadı vs vs bişi yazılmıs

adam uyanık erken davranmıs sıtesıne ıletısım koymus kurtulmus. darısı sıtesı kapanan arkadasların basına. ıns sitelerınızı actırırsınız.
sitede iletişim formu vardı. ordan iletişim sağlanabilirdi. yarın açık olursa arıyacağım. ihtarname gelmeden kapatıldı vs. şeklinde konuşacağım. bugün mail yolladım zaten düzgün bir dille. olmadı bide telle konuşuruz. inş açtırrız siteyi tekrar. tamda film izle kelimesinde ilk sıraya iyice yerleşmiştim
yabancı hitle 6-7K çıkar sanırım günlük. ama 27K dan 6K ya düşmek acı oluyo

yabancı hit kasıcaz napalım