Peki bunlarin sorumlusu kimler bi soyleyin bakalim bizimde basimiza geldi onu anlatmak yerine cozum bulalim.Bu konuyu okuyan yada yazan en az 100 kisiden bir taneside ben sunu yaptim demedi..
bunlarin sorumlusu biziz.. Nasilmi. Adam tinerci balici kapkacci yada ickici..
istanbulda sokakta yururken solda parkta bira icen adami gorupte kactaneniz polis aradi. Kactaneniz orda birisini sıkıstıranı gordude polisi aradi. Kactaneniz orda bali ceken yada tinerci adami gorunce aradi sayisi 10 tane parmagimi gecmeyecek biliyorum..
Cunku bizlerde su var bana degmeyen yilan bin yasasın.. Abi zaten sen zamaninda bu itlerin onunu kessen yapamazlarkı bunlarıç Zamanindadami yoktu polıs adamı dovmuyordu. Polis simdi adama sikamaz ama alip goturur. Alip goturur iyi bi sopa ceker hatta bu viruslu diye hastaneye yatirirlar. Boylelerinin basta yapmadik bari bundan sonra yapin. Turkiyede bira bile icmek yasak disarda , onu bile sikayet etseniz adamlari alip gotururler. Bunlarinda onu kesilince yarin bizim basimiza gelmezler..
Heleki sunu anlamiyorum.. Adam diyor ki bak abi diyor benim telefonum var satsan 1 milyar eder. Eline almis salliyor. Boyununa asmis. Altini takmis boynuna.. Boyle yaparsan hirsiza evin kapisini acik unutmus gibi olursun..
bu yuzden heleki su polis isini atlamayin yoksa birisi sizi sıkıstırıncada baskaları polisi aramak luksunde bulunmaz.. Poliside gectik birisi saldırıya ugrarken gorupte ona yardımcı olmaz ısenız sızde bunun aynısı yasamak zorundasınız...