Ben londrada yasiyourum, ve burda zaten cok goruyorum, ama turkiyeye gitmistim bir ara ozamanlar yaslar 16 civari falandi.
Neyse olayi anlatim, simdi ben yolda yuruyordum sonra 50 ytl vardi bende ustumde, yere dusurdum bilmeden, neyse gordum dusurdugumu ve geri aldim parayi, sonra yanda ayakabi boyacilar vardi, 4 tane, ve bunlar ustume ustume gelmeye basladi, yok o benim param diye, bide olay nerde oluyor biliyormusun, sultan ahmet camisinin tam karsisinda ufak park gibi bisi var, orada oldu, herkesin ortasinda, yok o benim param falan diye basladilar, sonra bir tanesi bogazimdan sikti, ben yapistirdim yumrugu suratina, sonra 4u birden saldirdi...
Sonuc? kasim patladi, ustune yara bandi yapistirdim, ustum basimda kan tabi... gittim bir tane tugla buldum, ve geri gittim, tabi geri gittigimde, gitmislerdi ordan, ve okadar kisi arasindan bir tane adam sahip cikmadi, ve dovenlerde hepsi 20 yaslarinda falandi.
50 ytl cebimde kaldi, hem patlamis kasda bu aralar moda oluyor.
Delikanlı türk erkeği, ne olursa olsun hakkını yedirtmiceksin, helal bilader.Sen milleti s. et o onları ayıbıdır.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın ayağındadır o adamlar kesin.