Dark Angel arkadasım öncelikle yasanan sorun icin herkesin önünde çok özür dilerim. Seninle msn üzerindende görüştüğümüz gibi bu domainler bizzat bana ait olmasına ragmen malesef benim ortaklarımdan birisinin sorumsuzluğundan ortaya çıkmıştır. hta olayını kendisi benim bilgim dışında dün gece koymuş malesef. akşam beni aradı telaşa kapılmış bu konuyu gösterdi bana ve benim ondan sonra haberim oldu. Öncelikle kendi adıma sonra onun adına yaşatmış olduğumuz problem ve zararlar için gerçekten çok özür dilerim. Keşke olmasaydı ama bundan sonra verdiğimiz zararın düzeltilmesi için ne gerekiyorsa yaparım. Bu arada o arkadaşada gereken dersini verdim fazlasıyla. Tekrar yaşanan bu problem için senden çok özür dilerim.
Normalde yapmayacagım bırseyı sırf ıyınetlı konusmanız ve ılımlı tavrınız ıcın ıcın ılk kez yaptım. 10 bınlerce kullanıcıma karsı mahcup duruma dustum. Cidden telafısı olmayan nahoş bır durum. Gonul ısterdıkı sızle degılde o ortagınız ıle muhattap olup ona bu yasanan sıkıntının katlarca fazlasını yasatayım ama kısmet degılmıs.