Abicim elbetteki söylediğin şeyler "gerçek ülkücülük"ün tanımıdır, ülkücüleri sevmem ama ille de ülkücü olunacaksa dediğin gibi olunmalıdır, uzun saçlılara ya da küpelilere saldırmakla değil.
"en üst seviyeye çıkarmak; mutlu, müreffeh hale getirmek, bağımsız, hür, kendi haklarına sahip bir hayata kavuşturmak" cümlesi ile ilgili de sadece "türk" ırkı için değil (ben de türküm) Türkiye'de yaşayan tüm halklar için geçerli olduğunu düşündüğümden "ülkücü" olamam, çünkü ben daha evrensel düşünüyorum bu konuda.
Neyse ilgin ve yaklaşımın için teşekkürler, bu son mesajımdır bu konuya.
Saygılarımla
Ülkücülük evrenseldir. Çünkü içinde ALLAH (c.c) e içten inanmakta yatar.
Bizim dinimiz ayrım gayrım bilmez her insan eşittir ama yediği tasada ... adamı gayıran zihniyeti kabul etmek pek dogru olmaz. Vatanına sadık bir çerkezi , arnavutu , kürdü kim sevmez ama yamuk yaparsa babamı tanımam (söyleyeyim oda Türk) - bir arnavut bir kürt ülkücü olamaz diye bir kanun yok.Arkadaşlarımın çoğu kürt
Konu siyasi değildir.Herhangi bir parti veya siyasi içerik konumuzda geçmemiştir.
Emin ol gerçek ülkücüler senin gibi düşünüyor ama yamuk yapana tepkisi büyük o yüzden zıtlıklar baslıyor

iyi forumlar
Bir arkadaşım var adı şehmuz kendisi kürt ben ülkücüyüm der ama ... partili değilim . Olay burda kopuyor