spiderbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkür ederim ..
çünkü senin bahsttiğin insanlar bunu yapmıssa onlar ülküc değil züppedir. O sıfat altında sırf dövüş kavga etmek için ülkücüüğün dahi ne oldugunu bilmeyen bir kaç velettir.
Ülkücülük; Türk Milleti'ni en kısa zamanda, en üst seviyesine çıkarmak; mutlu, müreffeh hale getirmek, bağımsız, hür, kendi haklarına sahip bir hayata kavuşturmaktır.
bu yuzden ben bir siyasi partili değilim
Türk Milleti'ni en kısa zamanda, en üst seviyesine çıkarmak; mutlu, müreffeh hale getirmek, bağımsız, hür, kendi haklarına sahip bir hayata kavuşturmak benimde idealimse ki eminimki bu seninde idealin hepimiz ülkücü yenilikçi diğer adıyla devrimci Atatürkçüyüz bu yüzden o ibareyi kullanmamanı istedim sende yanlıs anlama tartısmak istemem.
Abicim elbetteki söylediğin şeyler "gerçek ülkücülük"ün tanımıdır, ülkücüleri sevmem ama ille de ülkücü olunacaksa dediğin gibi olunmalıdır, uzun saçlılara ya da küpelilere saldırmakla değil.

"en üst seviyeye çıkarmak; mutlu, müreffeh hale getirmek, bağımsız, hür, kendi haklarına sahip bir hayata kavuşturmak" cümlesi ile ilgili de sadece "türk" ırkı için değil (ben de türküm) Türkiye'de yaşayan tüm halklar için geçerli olduğunu düşündüğümden "ülkücü" olamam, çünkü ben daha evrensel düşünüyorum bu konuda.

Neyse ilgin ve yaklaşımın için teşekkürler, bu son mesajımdır bu konuya.
Saygılarımla