kazandığın paranın haram olduğunu düşünüyorum....o paranında senden (söz konusu kişiden) çıkacağını düşünüyorum.randevum.com reklamlarını ***** sitemde yayınlamıştım.ilk ay 125 ytl aldım.ikinci ayın 15 inde 148 ytl olmuştu ki.hesabımı kapattılar neyse 125 kazandık dedim.bunun 65 ini benim host şirketine yolladım.yeni bi alan ve domain almak için.adam ne oldu bilmiyorum,bana gelip sen ayda 200 gb bw yiyorsun dedi.bu mümkün değil tabi.şimdiki hittim ordakinin 2 katı olduğu halde bile ayda en fazla 40-50 gb bw yiyorum.neyse sitelerini kapatacağım,gönderdiğin 65 i de zarara uğradım ona sayıyorum dedi.ve yeni hosta geçtim.ona da bi 70 yolladım.ve 1 hafta sonra pufff yok oldu ortalıklardan.ve inan 1 aydır da mutlaka 2-3 kez hastahaneye gittim.durduk yere bi hastalığım çıkıyo.ve ilaçlar falan derken.ben bu işten sanırım zararlı çıktım yada kazandığım haram para benden çıktı
işte bu

Edit:birtanemsin.net - isterimseni.com - radyoarti.org - belinekuvvet.com ayrı ayrı yerlerde...yani bunları barındıran sen ayda 40-50 gb bw bile yemiyorsun derken ona göre hesap etsin.ben toplamı söledim