Kosanbit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayın Roots,
Konu silinmeden önceki yazınızda maliyetin 9YTL olduğunu belirtmiştiniz. Bu rakam mecazi bir rakam mıydı? Yoksa gerçek maliyet fiyatınız mı? Siz belirttiğiniz için sorma gereği duydum. Tabiki nasıl o fiyata mal ettiğinizi açıklamak mecburiyetinde değilsiniz. Eğer cevap vermek isterseniz sormak istediğim başka bir soru daha var. Türk Telekom'un kendi sitesinde belirttiği Metro Ethernet fiyatları üstünde pazarlık mümkün mü? Yani 1Gbit'den yüksek alımlarda bunun pazarlığı mümkün mü? Eminim siz bu konuları epeyce araştırmışınızdır, o yüzden size sordum. Cevap verip vermemekte özgürsünüz. İyi çalışmalar

Türkiyede işler değişiyor, gelişiyor. Yabancılar geldi ve gelmeyede devam ediyor...

9 YTL mecazi bir rakam maliyet kişiden kişiye değişiyor, sen gider 30.000 lira kira öder plazada 200 m2 sistem odası tutarsın. Ben 1000 lira kira öder kağıthanede depo tutarım. Maliyet değişir.

Bu konuda 1 sene içerisinde çok büyük şirketlerin işe balıklama dalacağını. Bizlerin bu şirketlerle çalışacağımızı dolayısı ile rakamların avrupadakinden beter olacağını bilerek iş planı yapmak gerekiyor.

Bu konularda nasıl düşündüğümü bana yorum yazan Tolga da biliyor, benden hizmet alan insanlarda.