request adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle düşün ; sen bi domain alıyorsun 15 YTL ye emek harcıyorsun 100 YTL ye satıyorsun sonra 16 YTL zararla alıyorsun , daha sonra 15 YTL ' ye tekrar satıyorsun , 1 YTL içerdesin daha sonra tekrar alıyorsun , 17 YTL içerdesin sonra 15 e satıyorsun 2 YTL içerdesin.Hep 1 domain üstünde mi çalışacaksın.Hiç mi kar yapmıcaksın.Niye aldın niye satıyorsun domainini ben ona anlam veremedim.Zararda satıyorsun.Sonra bi anda Kar'a dönüyor ben hitin düştüğü an elden çıkartıyorsun hit yükselince(bayram dolayısıyla) tekrar arttırdın diye düşünüyorum.Yanlışsam Özür Dilerim.
yalnışsın çunku domaini 1 satarım 100 ytl ye 100 ytl cebimde 116 ytl veririm 16 ytl zararım olur 50-60 ytl ye satarım zararımı kapatırım 3-5 bişide kara geçerim 15 ytl ye satarsam zararımı kapatmıcak oyle dandik bir domain olduğunu düşünmüyorum. .

hayran kitlesinin çok olduğunu biliyorum bunu 2-3 link alıp hitleri 2 hatta 3 katınada katlayabilirim google de ust sıralara çıkmama bakar ama uraşamadığım için ilgilenemediğim için satmayı düşünmüştüm ama zararınada satış yapamam yani kimse kusura bakmasın. .