benim söylediğim şey farklıydı.ama sana da açıklama yapayım da üzülme.bunu çok dert ettinki benim soruma nasıl bimsj yazmışsın.mesaj sayın neden çok daha iyi anlaşılıyo şimdi.gereksiz mesajlar işte.neyse al oku o zaman.
ben bukadar.net ten (Sıtkı Bey'den) ilk reselleri Temmuz 2006 da aldım.1 ay sonra Ağustos 2006 de de askere gittim.3-5 ay sonra el değiştireceğini duydum.bi arkdaşa rica ettim ilgilendi.siteler bukadar.net el değiştiği halde sorunsuz yayına dewam etti.ben askerden gelene kadar arada bi 5-10 günlük kesintiler olsa da yayında sorun yoktu.ve sadece msn adresleri ve cep nolarını almıştım.askerlik bitti herşey yoluna girecek derken.bi gün şu tabloyla karşılaştım.
www.bukadar.net bukadar.net el değişti diyordu.link verdikleri sitede onları yalanlıyordu.yane ben bi msn adresi aldım,cep telefonlarını aldım.bu moku yedikten sonra ortadan kayboldular.msn e gelmiyorlar telefonları kapalı,suç bende mi?ben diyorum aynı şehirde olanlar,realden arkadaş olanlar vardır belki onlar ulaşı buradan diye yazdım.hakkında bilgi almadığımdan değil.sen bana açık adresini,msn adresini,telefon numaranı versen ve sıkışıncada hepsini değişsen suç bende mi oluyo.
sayın 3k küsurlu mesajlı arkadaşım.lütfen gereksiz mesajlar yazarak mesaj sayını yükseltmeye çalışma.250 küsur mesaj sayım war.araştır bi tane gereksiz mesajım warsa bu foruma gelmem bi daha.iyi şeyler yapıp dağıtanlara bile gereksiz "sağol dostum" yazmak yerine rep verdim msj yazmadım,gereksiz mesaj olmasın diye.lütfen biraz daha dikkat.