Kusura bakmayin arkadaşlar ama Sunu sölemeden edemedim Beni kimse yanlis anlamasin Çogu bilgi kaynagini sunan tecrübeli insanlar toplulugunda bulunan insanlarin arasindayiz Adindan anlasildigi gibi Webmaster forumu Burda Bu alanda Birileri Ögrenmek istiyor birileri ise aksisini belirtiyor Ben aranizda Belkide en Tecrübesiz olanim Disardan bir kac kisi azbucuk bilgileriyle gelip burda değerli üstatlardan tecrübeli kisilerden bilgi almak ilerdede paylasmak isticekdir Paylasmak güzeldir elbetteki size katilmiyor deilim Sosyal hayatı bıtıriyor ama düzenini kurabilir 10 saat kalacagina 3 5 saat kalır Hem ayrica Bugun İssizlik almis Götürüyor Bugun en Buyuk is adamlari bile yatirimi Milyar dolarlari Bu alanlarda kazaniyor ve yatırıyor Bugun Kim agzini açsa 1 milyar diyorlar tasarima Para Bukadar Kolaymı kazanılıyor Bugun askeri bir maas veren yerde canini almadan parani vermiyor sigara molasında bile gözleri olan sektörlerde kendı kafasina göre is yapan üreten insan Milyarlari kazanmakmi iyi Yoksa daha üLkemizde issizlik alaninda sap gibi kalıp ayyas olup serseri olup hirsiz olup kazanmakmi bELKide kimileri tepkide göstercekdir ama dogrusuda bu Bugun bura kazanc kapisi ve Webmaster toplulugu Kimilerine yarar Kimilerini Bozar
Benim arkadasa tavsiyem Bildigin Yoldan Şaşma Kaybetmek Uğruna Ne Karar Verirsen Onu Kazanirsin Önemli OLan azimdir
Dipnot:Saygıda kusur eddimse affola Kisi yada kisilerin Kalbini kirmak istemem Saygilar...