Merhaba,
Şu 20.000 kutlama sitesini sevgilim için ben yaptım.(https://www.r10.net/ilginc-siteler/10...-guzel%5D.html)
Sevgilimin doğum günü 1 Ocak. Doğum günü için ona bir sürpriz hazırladım.
20. yaşı için 20.000 kişinin doğum günü mesajı ile onu şaşırtmak, ona böyle bir sürpriz yapmak istiyorum. Bunu da bir siteyle yapmak istiyorum
Şu an son silahımı ya da son şansımı deniyorum bu 20.000 kutlamayı gerçekleştirmek için.
1)1000<hit sitelerinize 1 haftalık ya da 5 günlük banner koymak istiyorum.
2)Forum sitelerine de şöyle bir teklifim olacak. Tüm kullanıcılarına bu doğum günü kutlamasını anlatacak bir eposta göndermelerini istiyorum.
* Reklamlar 1 Ocak'a kadar olacak.
2. teklif bana göre normal şartlarda etik değil. Bir amaç uğruna insanların posta kutusunu doldurmak benim de hoşuma gitmiyor ama bu projeyi, bu doğum günü kutlaması sürprizini gerçekleştirmeyi çok istiyorum.
Aslında reklam yapmak istemiyorum çünkü bu sürpriz, bu site ticari bir şey değil ama ne yapalım yapmak zorunda kaldım. Sürem kısıtlı. Aslında bunun gibi bir site, uzun süreden beri tanıdığım bir dostum olsa admin veya site sahibi, birkaç büyük forum veya eposta grubuyla 20.000 bile geçilebilirdi. Ama insanları bu projeye, bunun gerçekliğine inandırmak bile bazen çok zor.
Profilimden msn adresime bakıp eklerseniz görüşebiliriz.
Not: r10'dan mesaj bırakan, Canım'ın doğum gününü kutlayan tüm arkadaşlara
teşekkür ederim.