maviyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllardır kombine alanve fanatik sayılabilecek bir Beşiktaşk taraftarı olarak Cola Turka dan hazetmiyorum ve tribünden tanıdığım kimse haz etmiyor, hatta tribünde baya makara konusu oluyor Cola Turka. Bu yüzden Beşiktaş'a hayatını adamış, felsefesini kabul etmiş insanlar tarafından sindirilmesi zor bir domain. Bunun yanında biraz daha yaşça küçük veya tribün kültürünün dışında azımsanamayacak sayıda Beşiktaşlı var, bu arkadaşların oldukça ilginisini çekebilir siten... Zaten basketbol şubesi büyük yatırımlar yapıyor ve onun da kendi taraftar grupları oluşuyor ve hepsinin yanında Beşiktaşımın sadece basketbol şubesine yönelik bir taraftar sitesi yok. Bunun için sitenin başarılı olabileceğini sanıyorum, bence hedef kitleni dediğim gibi çok fanatik kartallar yerine ikinci sırada saydığım taraftar kitlesine yöneltirsen başarı şansı artacaktır, iyi şanslar diliyorum
güzel dileklerin için teşekkür ederim. tavsiyelerini göz önunde bulunduracağım.

Metin-34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir besiktas taraftarı olarak merak ettim siteyi ama açılmadı sanırım sunucuda bi prolem var.
maviyalniz in da dediği gibi besiktas taraftarının büyük bir kısmı cola turka olayını bi türlü benimseyemedi insallah ters etki yapmaz sizin islerinize.
basarılar
Sunucumda problem olmuyor genelde ama sanırım ufak bir kesinti oldu oda sana denk gelmiş.. Ben ilk mesajda da belirttiğim gibi Fenerbahçeliyim Sadece domaini değerlendirmek amacıyla site açtım.. Beşiktaşlı birilerindne bunları duymak güzel siteyi ona gore yonlendireceğim tavsiyeler için teşekkür ederim.