Merhabalar,
Yazılanları gülerek okudum hepsini tek tek

Özellikle beni tanıyan kişilerin arkamdan bu tür şeyler yazması beni üzdü. Kendisi bilmiyor olabilir ama Ankara'da bilgisayar firmasıyız Dikmende. İsteyene özel mesaj ile adresimizi veririm, bir çayımızı içmeye gelir

Ve 2 işi aynı anda yürüttüğümüz gibi bu işin parası ilede ben ilgilenmiyorum. Ayrıca tek kişi değilim. Bilgisayar firmamızda çalışan 6 personel var. Ancak hosting bu işe bakan 2 kişiyiz. Serkan bey ve ben varım. Serkan destek personelidir, bense daha çok satışla ilgilenirim.
Tekrar belirtmek istiyorum beni tanıyıpta bu tür söylem yapan arkadaşlara adresimizi veririm gelirler

Evet bu iş üzerine firma değilim hiçbir zaman iddaa etmedim. Bunu bu arkadaşta konuyu açan kişide biliyor. Hatta adresimizi vereyim dedim yok parayı gönderin dedi. Beni telefonla arayıp paramı gönderin diyor ? Nereye göndericem telefona mı havale edicez parayı

Komik olmayın neyse bu tür konular çok açıldı, açılmaya da devam eder. Reklamın iyisi, kötüsü olmaz

Hadi hepinize hayırlı günler, hayırlı işler..
Saygılarımla,
Bu kadar oyunbazlığın laf cambazlığı yapmanın hiç bir alemi yok.Hala gmail adresimin gönderilen kutusunda size farklı tarihlerde yollanmış hesap numarası e-postası bulunmaktadır.Hala nasıl bu tarz yalanları söyleyebiliyorsunuz anlamıyorum cevap yazmanızın nedenide sanırım sitenizi açacak olmanız .
Buyrun ispatımda burada . 27 Ekimde paramızı yollayacağınızı söylemiştiniz.Ben size bana para gelmedi derseniz ki siz hesap numarası istiyorsunuz benden ödeme yapmak için demekki ben para yollamışım.Buda beni haklı gösterir gider bankadan ayrıntılı hesap özeti alır burayada eklerim.Lafı kısa kesmek istiyorum.Hesap numara bilgilerim Özel mesaj yoluyla tarafınıza iletilmiştir.Ödeme hakkında bilgi beklenmektedir.
İyi Çalışmalar