Benim merak ettiğim neden fiyatları cok ucuz olanlara birsey yazılmıyorda gelip işini duzgun yapmaya calısan insanlara birsey yazılıyor.Yani illa bizdemi edebimizi saygımızı bozalım bizdemi çoluk cocuk takımı gibi klavye delilkanlığı yapalım..
Kural 31-)Domain & Hosting firmaları kategorisinde ''hayırlı işler,hayırlı satışlar,ücretler uygun,param olsa alırdım'' tarzı kısa,anlamsız,samimi olmayan ve konuyu güncel tutmak için yazılan mesajların sahipleri forumdan 3 gün süreyle uzaklaştırılır.Bu hareketin devamı halinde sınırsız uzaklaştırma cezası forum yönetiminin inisiyatifindedir.
Foruma uye olurken karsınıza bir sayfa cıkıyor orayı okudum kabul ediyorum diyerek işaretliyosunuz az ciddi olsanız zaten tamamını okumasanızda baslıklarına goz atarsınız..Ama siz kalkıp hem kurallardan haberiniz yok konuyu baska yere cekiyosunuz hemde kalkıp uste cıkmaya calısıyosunuz..
''Cevap vermeye gerek bile yok boşver ben alıştım artık biri gidiyor biri geliyor biz işimize bakalım isteyen istediği yerden alsın..''
Sizi kaideye bile almadım böyle üslup kullanan insan aklı basında biri degildir ya terbiye almamıstır yada daha cocuktur..
Ama bundan sonra yazarsan yazdıklarını dikkate alırım.Bizi tanıyan bilen bilir.Ben ne baron tanırım ne polat burası webmaster forumu herseyin yeri ayrı makara yapcaksanız laubali olcaksanız baska yere takılın milletin huzurunu bozmayın adam olun..