tam uyarmı bilmem ama benim dikkatimi çekende şudur.
* günlük * haftalık * aylık backup alıyoruz... diyenler yahu günlük backup alıyorsan haftalık ve aylık backup saçma değil mi ? zaten günlük alıyorsun (sözde) birde haftalık aylık diye belirtmek mantıksız günlük aldığın için 365 gün hergün yedek alıyorsun anlamına gelir

bunun yanında haftalık ve aylık yedeğin lafımı olur ?
bir diğer konu hemen teslim olayları "hemen teslim" denilince ne anlaşılır ödeme yapılır yapılmaz teslim edilir diye anlıyorum ? bunda bi yanlış yok sanırım ama geçende sunucu lazım oldu acil, hemen r10 ahalisine baktım bir firma hemen teslim sunucular yazmış aradım ödemeden ne zaman sonra teslim alabilirim diye sordum 2 saat sonra dediler bunun neresi hemen teslim ? 2 saat diyorsun ben zaten bir firmadan sunucu aldım sıfırdan kuruldu 2 saat içinde teslim aldım ki hemen teslim değildi site üzerinden sipariş geçmiştim

lütfen gerçekten hemen teslim ise böyle şeyler yazın müşteri gelsin bağlarız kurarız mantığı ile değil
gün gün yedek durmaz.bugün yedek alırsa dünki yedeklerin üstüne yazar.Yani elinde tek çeşit yedek bulunur.Haftalık ve aylıkda alınırsa her ihtimale karşı 3 yedek bulunur