RAMBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ali abi, fiyatla kaliteyi kıyaslamak bence yanlış, ufuk 50 gb ı 20 liradan veriyor, kalitesiz hizmet mi veriyor, yedeklerimi yanıyor hayır Kalite = Fiyat değildir bence. SistemNetwork'ün çizgisi belli onlarada dediğim birşey yok, beni yanlış anlamasınlar.

Bu adam 10 gb alanı aylık 75 ytl ye veriyorsa, demekki bir server da bu karşılayıp bu hostcu bu şekil kar ediyor. Demek ki doldurmuyor sunucuyu demekki kendi hizmeti bu şekil verebileceğini biliyor.Şimdi bu adamın verdiği bu fiyatın 7 kat altına inersen, bu server'da satılan resellerların 7 kat daha fazla site olacak doğru mu ?

Ufugun yaptıgına bişey demiyorum.Kendisiyle de sürekli görüşüyorum zaten. O karşılayabiliyor demek ki yapıyor daha detaylar var anlatamayacagım. Yani sonucta ufugun verdiği kampanya fiyatı. Adam reklam ve bütçe için bu kadar ayırmış. Belki zarar ediyor ama reklam ediyor.
Ben 1-2 aya bomba bir kampanya yapacagım. Kâr etmeyeceğim zarar ama reklam olacak çok fena. Bu gibi durumlar değişir... Ufuk ben ahmet ve şirketler adı duyulmuş hizmet verenler bu kampanyayı yaparsa birşey demem. Fakat önüne gelen yapınca, "ulan nasıl para kazanıyorsunuz" dediğim de "kazanamıyoruz abi" diyorlar. Sonra sunucu down, çek fişi bitir işi. Sonra a lamer firması b lamer firması yedeklerimi sildi yıllık host aldıydım dı vs falan.