latinlingo adlı üyeden alıntı:
kanka ortaklık teklifini ben sana yapmadım 2. admin yaptı benden habersiz yapmış ne yaptıysa zaten bundan sonra düşünmeden admin almam herkes nedense onun yüzünden suç hep benim başıma patlıo sonradan ben ona kızdım zten bana sormadan nie böle şeyler yapıosun die o ara ben 1 ay boyunca yoktum ozaman yapmış ne yapmışsa bildiğiniz üzre bu olaylar yazındı bende yoktum o aralar sonra zaten elemanı kovduk yoksa daha neler gelirdi başımıza utanmadan sitenin reklamını resmi forum sitesine yapmış bana yaşını 25 olarak tanıtmıştı ama sonra itiraf etti çocuk 10 yaşındamış bende diordum nie çocuk gibi davranıo onun adına hepinizden özür dilerim ama bu temyı sizden aldığım doğrudur orjinali kırmızılı bişeydi önce sarısını yapmıştım sonra beğenmedim sizden aldım isterseniz kaldırırız kanka
Bu pm az evvel bana geldi.Çok et söylüyoum benim tasarımımı benim temamı her kim çalıyor ise karşılığını öder bu arkadaş kaldırırım demiş hemen kaldırsın benim malımı çalana asla sessiz kalmam.Şu an dahi bu siteye ilgili işlem başlamış durumda ne zamankı bu tema kaldırılır bende işime bakarım.Yok benim malım çalınmaya devam eder bende Bunca yıllık tecrübeyi konuştururum.