Evet php Seven R10 Halkı php Öğrendikçe Güzelleşiyor Bu iş Kimine Göre Çok Kolay Olabilir ( Bana Zordu Eminim Çoğunuzada

)
Ufak Bir Kendin Pişir Kendin Ye Yaptım Ve Benzer Videoları Sayfaya Döktüm ( Uğraştım Ama Değdi )
Kullanmak isteyen Arkadaşlar Buyursun
<?php
$ch = curl_init();
$timeout = 0; // set to zero for no timeout
//search_query=%20den sonra $GET_title ile Videonun Adını Giriniz Yada Nasıl çekiyorsanız Kodun Çalışması için Ben Böyle Verdim Size
//&v= den sonra ise $GET_video ile Video idsini Giriniz
//Benzer Videolar Sayfasını Çekip Aldık
curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, 'http://www.youtube.com/results?search=related&search_query=%20youtobest%20k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk%C3%B6mer%20topal%20halay%20k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk%20%C3%B6mer&v=bwn-kOG-6kQ');
curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
$Kimdir = curl_exec($ch);
curl_close($ch);
$webmasterandyou=explode('<div> <!-- start search results -->',$Kimdir);
if ($webmasterandyou[1]) {
$ensitetabikiybf=explode('</div> <!-- end search results -->',$webmasterandyou[1]);
//Sayfayı Çektik Ama Benim İzleme Sayfam Burası Değil Ki
//Yav Benim Üyemde Yok Bu Adda Kardeşim :S
//Aha La Bir Dahamı Arama
// Dont Panik Dai Geliyoz
$ensitetabikiybf[0] = str_replace("watch?v=", "youtobest.php?video=", $ensitetabikiybf[0]);
//aha bu watc?v= Elleme youtobest.php?video= Kısmını Video izleme Sayfana Göre Ayarla idsi Burası _sgdd546 Gibi
$ensitetabikiybf[0] = str_replace("profile?user=", "search.php?en=youtube&q=", $ensitetabikiybf[0]);
//profile?user= Burayı Elleme search.php?en=youtube&q= Burasını Video Yada Tag Arama Sayfana Göre Ayarla tag/videonunadı Gibi
$ensitetabikiybf[0] = str_replace("results?search_query=", "search.php?en=youtube&q=", $ensitetabikiybf[0]);
$ensitetabikiybf[0] = str_replace("&search_category=", "", $ensitetabikiybf[0]);
//Geldik Zurna Kısmına İşin İşte Burada Kaldım Burayıda Yukarıdaki Replace Olayları Gibi Ayarlayın Bir Şekilde Artık :Ç
//echo $ensitetabikiybf[0];
// Ha Burası Sayfayı Gösterir Ama Baştaki Çift Slaşı Kaldırın Denemek İçin Ama
//Benzer Videoları Göstereceğiniz Yere Aşağıda Vereceğim Kodu Ekleyin Ki Esprisi olsun işin
} else {
echo "Yanlış Oldu Be Abü Bida Dene";
// Hata Yaparsanız Ha Bu Çıkar Karşınıza Yanlış Oldu Be Abü Bida Dene
// Korkmayın Kodla Oynayın Olmadı Bi Daha Olmadı Bi Daha
//Repi Bol Olursa Yutubun Kendi Playerinde Videolarıda İzlettiririm Videoları :D
// Yoksa Çok Beklersiniz :p
}
?>
Buda Videoları Bir Sayfada Gösterecek Kodunuz
<?php echo $ensitetabikiybf[0];?>
Bu Kodu iyi Analiz Eden Arkadaş Her Siteden Her ******* Alır
YeniBir php Serüveninde Görüşmek Dileğiyle ...