server4ever adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2005 yılında gayri resmi olarak kurulan firmamız 25 aylık kısa dönemle geniş bir müşteri kapasitesine sahip olmuş ve her zaman hizmetinin en iyisini vermeye ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya çalışmıştır.
2007 temmuz ayında Dolphin Bilgisayar ve İnternet Hizmetleriyle birleşmiş olup kurumsal yapısının %50 lik bir kısmını tamamlamıştır.Bu döneme kadar %100 faturalı hizmetini bu firma üzerinden sağlamış ve şuandada sağlamaktadır.Her müşterimiz her zaman bizim için her birinden üst seviyededir.
2007 Kasım ayının sonlarına doğru Dolphin Bilgisayar ve İnternet Hizmetleriyle aynı ofisi paylaşmıştır.Bu dönemde buradan ayrılarak kendine ait ofise geçmiş ve kurumsal yapılaşmanın %100 ünü tamamlama çalışması içine girmiştir.
Önümüzde bir ay kadar süredede tüm fatura işlemlerini Dolphin Bilgisayar ve İnternet hizmetleri üzerinden sağlayacaktır.Sonraki bir ay sürecinde ise "HT İnternet ve Bilişim Çözümleri - Danışmanlık Hizmetleri" adı altında %100 kendine ait kurumsal kimliğe sahip olacaktır.
Mesai saatlerimiz içinde (08:00 ~ 23:00) sabit telefonlarımızdan sürekli bize ulaşabilir ve sorunlarınızı,dileklerinizi,isteklerinizi bize iletebilirsiniz.
Çaycuma/Zonguldak'ta bulunan ofisimize istediğiniz zaman randevu alarak gelebilir birer sıcak çay yada kahvemizi içebilirsiniz.Tabi bu arada sıcak yüzlü personelimizle tanışır,bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.
Ufuk Gedik - Genel sorumlu - sunucu~vps yönetim/teknik destek
Mert Kandemir - Hosting~Reseller sorumlusu/teknik destek
Gökhan Kaşıkçı - Reklam ve tasarım sorumlusu
10 Aralık 2007 tarihinden itibaren web hosting,reseller ve vps satışları - teknik destek işlemi htservers.net üzerinden, sunucu yönetim-satış ve destek işlemleri server4ever.net adresi üzerinden yapılacaktır.
Bizi bu iyi ve kötü dönemlerimizde yanlız bırakmayan,desteklerini esirgemeyen tüm müşterilerimize ve r10 üyelerine saygılarımızı sunarız,bayramınızı en iyi içten dileklerimizle kutlarız.
Firma adına;
Ufuk Gedik
Telefon & Fax: +90 372 615 77 86
Adres: Yeni mahalle.Fevzi Çakmak Caddesi.PK:67901 Numara:6/A Çaycuma/Zonguldak
Çok sevindim çok güzel oldu bence! Hayırlı olsun.