Bakın arkadaşlar tekrar ediyorum! Eger bu başlığı açarken ilk yazdığıma bakarsanız görürsünüz.Elimizde Dağıtım lisansı olduğunu ve isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabileceğimi yazmıştım! Arkdaşın dediği affiliate olayıdır ve affiliate sadece o linke tıklanıp yazılım abk-soft un üzerinden gerçekleşir ve desteği abk-soft verir o affiliate sahibi hiçbirşeye elini sürmez.Biz sattığımız yazılım gerek abledating.org üzerinden gerçek fiyatından satılmasıyla,gerekse dağıtım lisansı dediğimiz lisansın satılmasıyla satmış oldğumuz kişiye tüm gücümüzle desteğimizla arkasında olduğumuzu belirtiriz.Bu iş yapılmadan önce Abk-soft un izni alınarak yapılmış bir olaydır.Abk-soft satmış olduğumuz dağıtım lisansının Domain isimleri bizim üzerimize olması şartı ile Elimizdeki lisansları devretmemize izin vermiştir.Bizim amacımız kimseyi dolandırmak yada hakkını kullanıp yemek değildir.Biz abledating i ilk aldığımız zamanlarda türkiyede kullanan hemen hemen hiç yoktu.Biz abk-soft ile yaklaşık 2 yıldır çalışıyoruz.Eğer yaptığımızın hata oldugunu söyleseler idi onuda burada çekinmeden söylerdik.Tekrar söylüyorum 2 şekilde satışımız mevcuttur.İster kendi lisanslarımızdan ister normal lisanslardan satma yetkimiz bulunmaktadır.Seçimde özgürsünüz ve desteğimiz ile de sonuna kadar arkanızda olduğumuzu belirtiriz.