1- şöyle sallamayın, din kardeşiyiz: dizaynırlar tarafından yapılıyor site.kaç dizaynır yapıyor? ver bu gece yapayım. dandiklikten ölüyor siten kardeş.olay bu. 600 dolarlık mal satılan site böyle olmaz.
2- lisans sözleşmesinde ne fiyat belli ne başka bir şey.
3- dağıtım lisansı ne demek? ben bu lisansı alınca dağıtabilecek miyim scripti? yoksa dağıtım lisansına sen sahipsin de, istediğin fiyata bize satma hakkın mı oluyor bu lisans sayesinde?
4- yukarıdaki yazımdaki soruların tammaı Türkçe'ydi.neden hepsine yanıt vermedin?
elemanlara mail attım.yarın-öbür gün yanıtlarlar herhalde.durumu anlarız.
freebet, ben neler görüyorum bu forumda.günlük 10 kişinin girmediği siteyi 5k diye satmaya çalışanlar bile var.o yüzden önyargı ile hareket etmeyip, her şeyi sormak lazım.
amacım arkadaşın başlığını kirletmek veya satış baltalamak değil, satış yapabilecek yetkiye sahip olup olmadığını anlamak.bu da en doğal hakkım.burası hırsız forumu olmasın diye uğraşıyoruz.
umarım 300 liraya satma yetkisi vardır.bir tane alırım hemen.
satış yetkisi olup olmadığına bakmayanlara da bilgi: lisanssız script kurarsanız bir şey olmaz ama siteniz büyürse kapatılır.
Uyardığın için teşekkür ederim ama yalnış iz üstündesin gibime geliyor.
Çünkü ben lisans aldığımda, lisans için abk-soft'a domain ve sunucu ip adresim gönderildi,
Ve abk-soft tan:
- lisansa özel download adresi ( abk-softun kendi sitesinden download ediyorsun, arkadaşın sitesinden değil),
- Lisansa özel rar şifresi,
- Lisansa özel kurulum keyi geliyor.
Sence yetkisiz bir arkadaştan alsam abk-soft bunları gönderirmi. Kendi sitesinden download ettirirmi,