MrPcKoPaT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki domainleri bukadar.net'te olanlar şimdi ne yapacak. Yakın bir arkadaşımın 2 tane domaini sitesi ile beraber gitti. Kime müracat edecek? Bilgisi olan var mı?
benden bahsediyon galiba...sağol mayk

arkadaşlar ben yaklaşık 1 buçuk sene önce Sıtkı Bey'den reseller almıştım.ve reseller aldıktan 2 ay sonra askere gittim.bi arkadaşım (resellerde ikimizin siteleri vardır) ilgilendi resellerle.2 tane de soulhosting ten domain almıştım.önce soulhosting kapandı.domain panellere ulaşamadım.soulhosting kapanmadan önce domanleri bukadar.net yönlendirmiştim.ve telefonla kendilerine ulaşıp domainleri transfer etmek için şifreleri almıştım.ama askerde olduğum için (son 4 ayım kalmıştı) askerlik bittikten sonra transfer ederim diye düşündüm.askerden geldim 1 ay olmadan bukadar.net kapandı.şimdi domainlerim bukadar.net e yönlü bi şekilde kaldı.transfer işlemi o domain uzantılı mail adresime gelecek.ama site aktif olmadığı için maillerde çalışmıyo.
Allah'ını seven warsa o bukadar.net in son sahiplerine ulaşabileceğim bi adres tel no falan versinler ya.yedekleri falanda istemiyorum.sitelerinde hitti yoktu.ama bende manevi değerleri olan domainlerdi.bukadar.net domainini 2 gün bana yönlendirse transfer ederim domainlerimi.mailler 2 gün çalışsa transferi gerçekleştiririm.yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.teşekkürler..