İLK ÖNCE BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN diyerek başlayayım yazıma
öncelikle benim bu konuyla hiç bir alakam yok sadece iyi bir okur olduğum için yazma gereği duydum dün gece 00:00 dan beri konudayım

bi sabah namazına gttim birde arada msnde laklak gerisini bu başlığı tekrar tekrar okuyarak geçirdim... bazı arkadaşlar bugun vermezse şunu yaparım onlar görür demişler arkasından hadi cuma hadi pazartesi ye kadar beklicem

sonuç 0 odin arkadaşımız demiş site açıcam şunu yapıcam mahkemeye wericem 1 ay geçmiş olafların üstüne sonuç nötr haberodasi demiş pazartesi cuma haftaya meğersem adam iflasın eşiğindeymişki şu anda site açılmıyor sanırım kendisi aramızdan veda etti kaldırabileceği kadar parayı kaldırdı seo yarışması yaklaşıyor nede olsa

1000$ falan vermeden uçayım hemen

bayramda kimse girmez nasıl olsa hesabı var heralde bilmiyorum benmi çok fesatım aslında ben olaylara hep kötü yönden bakarım iyi çıkarsada yanılayım boşwer orası önemli değil kötüyü söylimki utansın yapsın hesabıı

şimdi onu bunuda geçtim en az 5 saat okudum kendime sordum ben bu arkadaşların yerinde olsaydım ne yapardım hiç bişi odinden fazlasını yapamazdım konuşurdum konuşurdum konuştumla kalırdım çünkü bu karşı taraf 9 adet msj yazmış sitede 9uda bu konuya

zaten sanırsam 10k hite 1400 ytl adamlara çok geldi içlerine oturdu 1 ay verdiler 2.ay ki parayı ise geçen ay verdiklerimize saysınlar gibimi ne düşündüler artık orasını kendilerine sormak lazım sanırım haddimi aşan cümleler kurdum ama R10.net gerçekten çok professional bir webmaster sitesi burada böyle konuları gördükçe kimin ne olduğunu görüyorum geçenlerdede bir host firmasıyla alışweriş yapacakken r10 da ki konusunu gördükten sora msnden bile sildim adamı 1 kişi yalan söyler 2 kişi ama 3 kişinin ne zoru var başkasına iftira atsın valla ben 1 ayda sanaldan 1400 ytl kazansam o parayı sökerek alırdım beni ilgilendirmiyorki batması (şu anda siteye erişim yok) oyüzden ben battı diyorum yanlış anlaşılmasın. eee 1şubat2008e kadar bu konuyu takip edicem sonucu çok merak ettim çok güzel sürükleyici bir hikaye aslında selimabi gibi nokta koymak hoşuma gitmez. Sonuna kadar ısrarcı olacan ki haklı olduğunu herkes bilsin yoksa nerdee 1kere konuş sadece o gün hitin olur sora fısss bak odine şimdi bu konuyu okuyan biri odini haberodasini nasıl hatırlar birdaha unutabilirmiki?
aslında daha çok yazarım ama uzun yazıları okurken insanlar sıkılıyor akıcılığı gidiyor oyüzden şimdilik bukadar diyelim (virgül) ","