neler olmuş neler
birkaç ay sıteye girmedik aklar kara olmuş
ya arkadaşlar biraz mantıklı düşünün lütfen balık baştan kokar
kim güvence verirse versin anonim şirketi olan şirket bu işlere büyük yatırım yapan bir şirket haber sitesi açıpta sonra ***** sıtelere mp3 sitelerine pop up reklam vermez
bunun reklamz si var bunun adwords u var
hadi bunları geçtim azıcık profösyönel ve sermayesi olan adamlar böyle millete pop up reklam vererek tanıtmaz sitesini
zamanında bir reklam vardı tvde hatırlayın
kokoreccieee diye hatırlarsınız sonra başka başka ünlüleride oynatmışlardı aynı reklamlarda
türkiyede daha kımsede ınternet yokken bılgısayar yokken ntvmsnbc.com haber portalını tv reklamlarıyla tanıtmıştı hemde 1-2 reklamla değil aylarca gunde 555 defa göstererek

ama suç onlara reklam veripte parasını alamayan webmasterlarda değil ringofondan cepmasterdan adsenseden başka doğru düzgün affiliate yok ( işlerini düzgün yapanlar vardır elbet ama buyuk ve butun piyasayı yonlendırebilicek bı sıstem bı reklam olayı yok)

haberodasi o kadar hıtle para kazanmıştır elbet ama neden o paralardan bu webmasterların parası ödenmıyor orası ayrı mesele
bu arada ticarette benim paramı alıcağım şirket bana ödeme yapmıyor o yüzden bende size yapamıyorum diye mantık yoktur
o herkesin kendi sorunudur
reklamın karşılığı hıt gelmiştir haberodasıda ondan gelir elde etmiştir
hadi onu geçtim kardeşim cebinizde o kadar paranız yoktu ordan burdan gelıcek paraya guvenıp vermeseydiniz reklam