dark_angel.... nickimden de anlamışsındır kim olduğumu. şimdi empati denilen bir hadise vardır. kendini karşı tarafın yerine koyarak düşünme, onun yapacaklarını hesaplama diye. şimdi r10'un sunucu gitse, yeni sunucu almak için koskoca r10'dan kim elini cebine koyacak? sanıyorum ki benim ve senin gibi 3 - 5 kişi daha. ben çoğu olayı r10'dan öğrendim. bol bol php makaleleri okudum. yani buradan çok bilgi aldım ücret vermeden. o yüzden bir nevi hakkı var r10'un bende. kim ne kadar aksini iddaa etsede bu aleni. çoğu zaman yabancı insanlara (Türk olmayanlara) özenirim. onlarda bir birlik var. bir şey olduğu zaman arkadaşa yardımcı olma var. (dal.net in hikayesini okuyun) ama bizde öyle bir şey yok. kimi ne kadar devirebilirsek o kadar kazanırız mantığı var... Ama bilmiyorlar haydan gelen huya gider. Ama isterdim ki, bu hadise karşısında r10 dimdik mağdurların yanında durabilirsin. Kapatırsa kapatsın forumu, benim binlerce üyem var yardımcı olur bir makina alırız diyebilmesini... Ama maalesef böyle bir şey mümkün değil. O yüzden r10'a hak vermek gerekir darkım..
Saygılarımla.