Google bence bu aralar ne yaptigini pek bilmiyor... sitem dün ugrastigim kelimelerin hepsinde ilk 10 u bazilarinda 1. ligi gördü... 24 saat geçmeden... yine ortalardan kayboldu..... gezdirip duruyor google bizi nedenini daha anlamis degilim... kendilerince bazi testler yapiyor olma ihtimalleri yüksek... webmasterlarin ne kadar sürede degisikliklere tepki gösterdigini filan ölçüyor olabilirler diye düsünüyorum. Böylece sitelerin güncellenme hareketleri üzerinde daha etkili yargilara varabilirler...

Isin özü bir reklamda dedigi gibi dünya sizin ve burasi oyun alaniniz... Internette elindeki korkunç boyutlara ulasan güç ile Google'n oyun alani olmus durumda... biraz da belki diger arama motorlarina yönelim... bu asiri gücü azaltmali internet kullanicisi ama olmuyor... söylemekle...

Ayrica son olarak google'n kullandigi sistemin çok da akilli! olmadigina kanaat getirdim... uzun zamandir "futbol izle" kelimesinde ikinci sirada bir ***** sitesi var... içerik alakasiz.. doldurmuslar sayfaya keywordleri... 4 yillik bir site... çakilmis kalmis 2. likte... biraz güncelleme ve iyi bir yapay zeka implementasyonu gerekiyor diye düsünüyorum