kullanim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar
Mavikumsal.com ekibinden yetkili bir arkadaşla görüştüm.
Dile getirdiklerimi ileteyim. Hatta konuşmamız yaklaşık 15-20 dakika önce oldu.
Xl ve love kurabileceğimi ancak yeni çıkan bubble ve color için ek ücret ödemeleri gerektiğini belirttim.. Sitede belirttiğim gibi bunu almak isteyenler hostu almak zorundalar.. Yani hostlu paketiyle satılmaktadır.
Msn'de görüştüğüm arkadaşada belirttiğim gibi yapabileceğim sadece budur. Arzu ederseniz xl ve love kurarım olmaz diyorsanız para iadesi istiyorum diyorsanız mahkemeye verebilirsiniz.
Bir konuyada açıklık getirmek istiyorum yanlışım yoksa sizden başka bize ulaşıpta çözümsüz kalan hiçbir müşteri kalmamıştır.
Teşekkürler
kullanim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zion, script benim editlemem olmadığı gibi az önce bir arkadaşla özel mesajdan merak ettiklerini ve benim söylemek istediklerimi dile getirmiştim, onları burada yazmakta yarar var sanırım.
Script19'a sonradan dahil oldum ve sistemi tamamiyle eski ekipten aldım, şuanda scriptin geleceği hakkında konuşmuyorum ve sadece düşünüyorum. Ama aklımda kesin ve net birşey var şuanda script satmaktan ziyade problemleri çözümlemeleyi hedefliyorum. Script19 aldığıma pişman oldum diyebilirim. Haksızlıklar üzerime yüklendi bu konudan rahatsız oldm problemleri çözmek istedim. Tüm problemleri çözümlediğime inandığım zaman script19'u kapatmayı planlıyorum veya eski scriptler kaldırılıp kendimize ait yazılımları koymayı düşünebilirim.
Kapama işlemide yaklaşık 1-2 ay sürer diye tahmin ediyorum.
Anlatmak istediklerimi sorup dile getirmeme neden olduğunuz için teşekkür ederim
Yukarıda Bold ile belirttiğim yerlerde önce magdurıyetleri giderip bu yasal olmayan script'in dagıtımını durdurucam demişsiniz. Ardından eski bir müşterinize yasal olmayan bu scriptin boyanmış,süslenmiş sürümünü extra ücret karşılığı kurabileceğinizi belirtmişsiniz.

Sözleriniz çelişiyor ve amacınızın magdurıyetlerı onlemekten cok, hala cebınızı doldurmak oldugu bariz görülüyor. Siz ve sizin gibileri hak,hukuk'un durdurabileceğini sanmıyorum, siz ve sizin gibilerin daha fazla insanı magdur etmenizi önlemek için aslında devletten medet ummak yerine sizlere anlayacağınız dilden güzellik yapmak lazımda neyse