wdp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
greennetworks dolandırıcıdır daha önce bir çok kişiyi mağdur etmişlerdir. ( benide )

geçmeyi düşünen arkadşaların tekrar düşünmelerini tavsiye ederim .
elinde ispatın var mı ? iyi ne güzel herkes birbirine ***********, sahtekar, şu bu diyor. ya hala şu forumun amacını anlayamamışsınız adamlar *********** oldukları için mi kendilerine ait datacenterda hizmet veriyor ? çekemeyen atsın çamuru izi kalsın gerçekten sizin gibi insanlar yüzünden artık midem bulanmaya başladı bu sektörden o ***********, bu *********** şu *********** yazık ya firmaları karalamak bu kadarmı kolay...

hepimiz adamlar taşınırken burada yazılanları çizilenleri okuduk ama *********** dediğiniz adamlar halan orda ne zaman girsem sitelerine açık ! *********** adam ben burdayım dermi hosting şikayetlerinde neler okuyoruz.

bu gün, *****.coım.tr, ni.net.tr, markum v.s gibi firmalar ciddi domain ve server sahibi insanlar bu gun her an kendi dclerini açıp rahat rahat karşılayabilecek kapasitede insanlar onlarda yarın öbürgün kendi dclerini açtıklarında ben bu adamı sevmiyom "beni dolandırdı" diyip kenara çekilip bıyık altından gülerken yazılanları okumak kolay.

dolandırmak sitesi 24 saat açık telefonlarına 24 saat cevap vermekse o zaman bişey diyemicem ama sitelerine müşterileri ile muhatap olmamak için yukarıdaki yazı gibi yazı yazmaksa ayrı bi konu.

kimseyi savunuyor yada kimseyi atmıyorum sadece artık çocuksu ve çekememezlik duygusu ile forumlara cevap vermeyelim yeter.