Normalde yapılması gereken zaten paranın geldiği yere parayı geri göndermektir.

Ben her gelen paranın dekontunu çıkartıp dosyama koyarım 2 yıl önceki dekontlarıö bile durmaktadır.

Dige arkandan konuşmuyoruz burada bir konu açılıyor ve ona göre yorum getiriyoruz. Bilgisayar firmanız olabilir fakat yaptığınız iş ile ilgili bir firma olmadığınızı belirtiyorsunuz bu durumda neyin muhasebesi oluyor benim komiğime giden noktada bu şekildedir.

2 kişi yetkili varsa gönderilen maillerin her ikisinede ulaşmış olması yada neler olup bittiği konusunda bilgi sahibi olmaları gerekir. Muhasebeden ödeme onayı çıkmadı deyince komiğime gitti benimde muhaebem var ama ödeme çıkıp çıkmayacağıda şirket sahibi olarak ben karar veririm benim yanımda çalışan muhasebe işlerimi yapan çalışma arkadaşlarım değil. Onlar sadece muhasebe açısından gerekli evrakları fişleri, faturaları işler mali durumları takip ederler. Bu heyrede böyledir. Hem bizde hem Ltd. Şirketlerde şirket sahibi onay verir gönderin der, parada gider.

Neyse dediğim gibi kimsenin arkadaşından konuşmadık. Senide sadece forumdan bir kaç pm mesajlaşma ile tanıyorum o kadar. Bu yüzden çok fazlada yorum yapmaya gerek yok.

Saygılar.