Dark_Angel iyi hoş yazmıssınızda ilk 5 sayfa degil 25 sayfaya baktıgınızda benim ısrarla muhatap olmuyorlar , benim derdim para degil benim derdim muhatap bulamamak dedigime kaç kere şahit oldugunuzu tekrar görebilirsiniz.
Şuda bir gerçek buradaki bir sürü sinsi adam yüzünden artık kimse ilede kötü olmak istemiyorum alacagımızın peşine düşüyoruz msn'den gaz veriyorlar abi hadi ne olmuş sor söyle diyorlar daha sonrası özel mesaj ile ne oldu abi , kardeş , baba oldumu diyorlar ama burada bir tek ses yok... siz olsanız ne yaparsınız? Evet bir anlaşma yaptım dedimki durumunuz kritikse bu durumdan çıkana kadar para filan istemiyorum buda benim en doğal hakkım.
Şimdi radmin , ve bir çok arkadaşım hatta burada daha önceden yönetici çalışma arkadaşımda aracı olduktan bunun üzerine haberodasıda durumunu izah ettikten sonra açıkcası bekleme kararı aldım. ne yapalım şimdi? hatalımı olduk? ben yeterince çıgırtkanlık yaptım bir sürü insan izledi yeter işim gücüm var ben robin degilim.
Parayı verirsede şerefine vermezsede demişim bunun üstüne daha özel anlaşma vs demenin ne alemi var..