Öncelikle herkese merhaba,

Bir firmanın alan adı yönetimi bendeydi, Godaddy den kaydettirmiştim yaklaşık bundan 1 sene önce. 1 ay önce yanlarına gidip ödeme gününün yaklaştığını ödeme yapmalarını söyledim, ama ödeme yapmadılar. Aradan 1 ay geçti, domain panelimden çıktı. Şimdi ise geri almamı istiyorlar, ama domain panelimde değil işlem yapamıyorum.

Godaddy ye durumu bildirdim, tekrar panelime almaları için neler yapabileceğimi sordum, aldığım cevap şuydu :

If you wish to recover the domain from the redemption period, please reply with the following information:

• A specific request to redeem the domain (include the actual domain name).

• The last four digits of the payment method already on file that you would like billed, as indicated within your account under 'Credit Card & Payment Info'.

• An acknowledgment that your card will be charged $90.19.

• Confirm that you have read and agree to our 'Universal Terms of Service.'
Sanırım, 90,19$ ödemem gerektiğini anlatıyorlar. Ama o kadar miktarı veremem. Şimdi ben ne yapabilirim ?

Başka domain alma ihtimalini saymazsak, ya düşene kadar bekleme kalıyor ya da backorder. Backorder daha garanti. Ama godaddy de kayıtlı bir domaini backorder ile almak için hangi firmayı kullanmalıyım, yine godaddy mi ? Backorder ile domain kurtarma gibi bi işe, ilk defa girişiyorum hiç işim olmamıştı. Sizden bilgi almak istiyorum. Bana neler önerebilirsiniz, neler yapabilirim ?

Şimdiden teşekkür ediyorum, herkese kolay gelsin.