İnan varya o kadar üzülüyorum ki şu dolandırılma haberlerine. Yuri, diş hekimliği okumak marifet değil, sen daha insanların emeğinin karşılığını vermiyorsun diş hekimi olup da insanlara hizmet etsen ne olur ki?
Sen emek nedir biliyor musun? Bu kardeşimiz bir şekilde siteni istenilen pozisyona getirmiş, sonra yok ben yaptım demek de ne demek ya? Hem neden karışırsın ki Aytuğğ un işine.
Yuri, forumda kanımca dolandırıcılığın alasını yapmıştır. Mümkünse forumdan süresiz banlanmalıdır ki bir daha başkalarının canını yakmasın. Belki akıllanır da emek nedir, ve emeğin karşılığı ne denli önemlidir öğrenir.
Bu arada Aytuğğ'un yaşını küçük görüp de yutmak isteyenler de var gibime geliyor ama neyse. Kim bilir belki de bu dolandırıcıların tümü bu nedenle Aytuğğ'u buluyordur.
Saygılarımla
Adam bi hata yapmıs anlasma yapmıs sonuclarına katlanması gerekir belkide.. ancak bu tarzda suclamalar doğru degildir.Ortada bir anlasmazlık var kendi aralarında halletmeleri gerekir..Size ve sizin gibi düşünenlere önerim yeni çıkan internetle ilgili yasayı iyice inceleyin.. Ondan sonra butür post atarken 10 kere düşünürsünüz..