vardir adlı üyeden alıntı:
yani aynısını demin ben anlattım domain e ban diye bişey yapamazlar öyle bi teknoloji yok daha

ip yi yasaklarla o da biraz zor host deiştir tekrar aç nolacak ki makinamda 30 tane ip var nameserver iplerini deiştirip yeniden yönlendirme yaparım oldu bitti
dostum ben cumadan beri bunun araştırmasıdna ve denemelerindeyim evet domain block koyabiliyor işte yanai türkiyeden su domain yazılınca acma gibi işte block bu domaine kopla bloack koyamaz yanai sadece yetkili oldugu ülke sınırında su siteye izin verme gibi block koyyor.. ip ban atması salakca olur yoktur dediği gibi gunahsız bir cok kişinin emegi gider beneim gittiği gibi. telekomun yenei yöntemi domain block koyyor.
yanai bu mp3 sitelerine karşı bir olaysa beneim server da sitemde mp3 bulursa ben o zaman bıkacam bu işi öle bişi olmadıgı halde adamdam kendi başıan senin siteni kaptıyoruz deyip olayı kapatıyor hangi hakla icra bile gels e15-20 gün önce ihbarname gelri senedini ödemessin mahkemeye verirler ihbar name gelir. ama bana böle bişi gelemdi..
hangi yasa ile sorgu sualsiz kapatabilir diye yasa var cok merak ediyorum eger eger bu iş uzarsa yarın istanbula gidip o mahkemden kagıdı alamyı düşünüyorum.. ve bir avukata görütüp nedir bu nasıl hakkımız alırız şeklind earaştırcam. agar avukat evet alabilriz derse başlıcam yok böle bişi ya kafasına göre site kapanıyor.