Geçen gün posta kutuma Gökhan Özen menajer topluluğu adı altında mail geldi bende cevapladım,bu böyle gelişti ve aşağıdaki mailleşmeler meydana geldi.Okuyun yorum sizin

Onlar
Alıntı
Komik Resimler Komik Videolar Sesler - Komik Resimler - Kategori: Normal Komik Resimler - Resim: normal komik resimler 1 ADRESLİ SAYFANIZDA,SANATÇIMIZLA İLGİLİ YAPMIŞ OLDUĞUNUZ ÇİRKİN YAYINIZLA İLGİLİ OLARAK SİZİ UYARIYOR VE BU SAYFANIZIN 24 SAAT İÇERİSİNDE KALDIRILMADIĞI TAKDİRDE,SİTENİZ VE ŞAHSINIZLA İLGİLİ HUKUKİ İŞLEM BAŞLATILACAĞINI,TOPLUMDA TANINMIŞ VE SAYGIN BİR YERİ OLAN KİŞİLERLE İLGİLİ BU KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ YAYININIZDAN DOLAYI ŞAHSINIZA TAZMİNAT DAVALARININ GÜNDEME GELECEĞİNİ İHTAR EDİYOR VE SİTENİZDE KENDİNİZLE İLGİLİ KOMİKLİKLERİ YAYINLAMANIZIN SİZLER İÇİN DAHA SAĞLIKLI OLACAĞINI BİLDİRİYORUZ.

Menajerlik Grubu ve Proadmin.
Ben
Alıntı
Bana bakın kaç yaşında veletlersiniz bilmiyorum ama sitede yazdığınız
yorumlardan dolayı ben sizi mahkemelik edebilirim haberiniz
olsun.Yorumlarınızı ve önceki saçma yorumları siliyorum siteden.Sanmayın ki
sizden korktuğumdan falan siliyorum, tam bir saçmalama örneği
sergilemişsiniz.Doğru düzgün şeyler yapın.
Onlar
Alıntı
Sitenizdeki sanatçımızla ilgili çirkin sayfanızla ilgili sizi Menajerlik Grubu ve Gökhan Özen site admini olarak uyardık!Sanatçımızla ilgili komik sandığınız! sayfayı ve kendi ruhları kadar basit kişilerin yorumlarını sitenizden en kısa zamanda kaldırmadıgınız taktirde,sizi yarın avukatımız uyaracak ve hakkınızda hukuksal işlem başlatılacaktır.
Bilgilerinize !!!

Menajerlik Grubu ve site Admini.
Ben
Alıntı
Sanırım bakmadınız sayfaya,o resimde dediğiniz sanatçı olduğuna dair bir şey yok ve sizin de yazmış olduğunuz saçma sapan yorumlarda silindi.Açıkcası o resim sitemizi değil haberi yayınlayan gazeteyi bağlar.Resimdeki kişinin gözleri gazete tarafından kapatılmış Gökhan Özen falanda yazmıyor.
Onlar
Alıntı
Gazetelerde çıkan haberler,şayet yalan haberse,tekzip edilir ve tekzipler gazetede yayınlanır,yani haberin yalan olduğunu gazete kabul etmiş olur.Bu haber de tekzipli bir haberdir.Sizler,bu konularda derin bilgi sahibi olamayacağınız için,satıhsal kendi yorumlarınıza göre haklı olduğunuzu iddia ediyorsunuz.
Sizleri,prensibimiz gereği önce menajerlik grubu olarak uyardık,anlamadınız.Bundan böyle avukatımızla muhatap olacaksınız.Bu uyarılarımız ve sizin cevaplarınız gerekirse hukuksal işlemlerde delil olarak kullanılacak.
Bilgilerinize ....

Menajerlik Grubu.
Ben
Alıntı
Tek bir sorum var size,orada Gökhan Özen ismi geçiyor mu?Ben şahsen o kişiyi Müslüm Gürses'e benzettim.