05/12/2007 Tarihinde tarıkogut'e tarafımızca Core2duo E6600 verildi sunucuları 3 gün içinde teslim ediyoruz işi acil oldugu için o akşam Şirketten çıkmadım ve sunucusunu teslim edene kadar bekledim ardından AMD 4200 stok oluşması ile ve hazır sistemi olduğundan onu almaya karar verdi AMD 4200'ü verdik sonrasında cpanel olacak olmayacak tartışması ve pazarlıgından sonra fiyatlarımızın sabit değişmez oldugunu anladı
ardından ertesi gün makinaya windows işletim sistemi istedi işinin aksadıgını söyledi sonra Kernel kaynaklı işlemcinin tam görmediğini söyledi ertesi gün yok oldu Şirketten yusuf bey kendisine ulaşmak için çabaladı sabit telefondan biriyle görüştü görüştüğü kişi tarıkogut un istanbul da oldugunu söylemiş sonra Yusuf bey bir şekilde uzun uraşların sonucunda kişiye ulaşarak ödeme nezaman yapacaksınız diye sormuş istanbuldan dönünce yapacagım sözü verilmiş buda cuma gününde denk geliyordu
aradan baya bir zaman daha geçti cuma günü geldi çattı Yusuf bey bana ödeme konusunu sordu çünkü sunucuyu ödeme almadan ben vermiştim ki son derece yanlış birşey yaptım birşey söyleyemedim tabi msn de yakaladım onu ufak bir tartışma yaptık sunucunun tekrar format edilip Windows olmasını istedi ve sunucu 1 haftadır kapalı dedi bende buna karşılık şaşırdım ve sordum kapalı oldugunu bize söyledinmi diye hayır şimdi söylüyorum dedi

onada tamam dedim ve yeni ücretlendirmeye göre aynı ay içinde 2 kere os-reinstall yapmak ücretlidir dedim ona okey dedi hatta 30 ytl fazladan ödeme yapacagını söyledi aynı gece yine sabaha dek makinası ile uraştıktan sonra sabah 6:30 da şirketten eve gittim geldiğimde sunucu giriş bilgilerini vermiştim SP2 olacaktı dedi update etmesini söyledim bundan sonra ödemeyi sordum tekrar pazartesi yapacagını söyledi pazartesi akşama kadar beklememe ramen ne msn de online oldu nede yine telefonlara kendi çıktı bugün salı herşeyden önce parasında değilim 2 günümü yedi bu arkadaşımız paramızı ödeyinde demedik sadece nezaman göndereceksiniz diye sorduk ne yapmalıyız bu konuda şimdi hep hostingcileri şikayet ediyorsunuz bakın bakalım hangisinin durumu daha kötü müşterimi - sağlayıcımı