Örnek; turkticaret.net sınırsız hosting masalı ile 2002 sonrasında crack edilmiş serv-u (ve daha nice crackli yazılım) kullanarak 100 mb kota ile sınırlandırılmış hostingleri hiçbir güvenliği olmamasına rağmen satmaya başladı. O dönemde müşterilerimiz bak sınırsız hosting var hem de xx lira diyerek oraya kaymaya başladılar. Sonrasında çoğu kurumsal müşterimiz bir daha asla bizi bırakmayacak şekilde geri dönüş yaşadı. Kampanyalar hep nasılsa kimse kullanmaz mantığı ile hazırlanır. Ben inanıyorum ki o sunucu sıradan bir sunucudur aylık trafiği de hiçbirşeydir. Sertifikalı MySQL yöneticisi hem de Türkiyede yoktur. Zaten olsa da 25 bağlantı ile sınırlanmış MySQL de ne soruna ne müdahale olacaktır. Saat başı yedekleme bariz yalandır. Sadece mysql mirrorlama vardır o da yapılıyorsa. Karalamayım diyorum ama duramıyorum. O sunucuya verilen 300-500 $ gibi rakam kullanmayanlar sayesinde çok rahat ödenmektedir. Amaç göz boyamaktır. İşi bilenler zaten sorup soruşturup alacağı hizmetin ne olduğunu ne olmadığını analiz edecektir. Ben de açıyorum bir kampanya 251 GB disk alanı 2499 GB trafik. Dosya boyu limiti 1 KB, Mysql baglanti limiti anlık 26 tane fiyatta 9.90 YTL ayda. almayanı da dövüyoruz.