Ben win.com.tr hakkında bir kaç açıklama yapayım, win.com.tr çok iyi bir yerdi neden? çünkü benim arkadaşım olan Dr. Can Akduman sunucu ve diger hizmetler ile birebir ilgileniyor sorunları kısa sürede çözüyordu, win.com.tr aslında ilknet'in devamıdır. Tuger bu işleri bıraktıktan sonra Can'a bırakıyor oda Kutay'la çalışıyor vs.

Şimdi gelelim neden olumsuz görüş yazacagım hususuna?
Almanya Server4you.de datacenterinda sunucumuz var idi 2 adet birisinde habershow.com digerinde bir başka haber sitesi var idi, Kutay yemiş güzelce paraları sonrada almanya sunucuların komple fişini çekiyor telefon açıyorum ne oldu? Harddisk yandı nasıl yandı? Abi işte şöyle yandı böyle yandı , devamında 4 gün sunucular kapalı tabi habershow kalırmı adamlar gitti elimden, yalan yalan yalan ile aylar geçti sonradan ögrendimki Kutay paraları yemiş Almanya fişi cekmiş olanda benim kariyerime olmuş parama olmuş.

Bitmedi sonra Server4you.de win.com.tr yi kovunca Plusserver Dc sine geçiyorlar burada bir süre sonra fixoyun.com 'da aynı sorunları yaşadı efendi parayı ödemiyor şenel bunalımda abi ne oldu bende aradım ögrendim olayı aynı mevzu.

Daha ileri gitmeyecegim bildiklerim bende kalsın bu sanırım win.com.tr için yeterli bir açıklamadır.