SEO Danışmanlığı ücretlerinin yüksek olması sebebiyle fazla gelir getirmeyen sitelerin sahiplerinin SEO hizmeti almaya pek yanaşmadıklarını gözlemledim. Bunun sonucunda SEO’nun nimetlerinden yine büyük ölçekli siteler ve şirketler yararlanmaktalar.SEO dan yararlanamayan site sahipleri de çaresiz kalıp ya etkisiz yollarla sitelerine ziyaretçi çekmeye çalışıyor ya spam yaparak arama motorlarını kandırmaya çalışıyor ya da oluruna bırakıp sitelerinin ilk sıralarda olacağı günü bekliyorlar.Bunun için “kendi SEO’nu kendin yap” mantığı ile hareket edip sitesine SEO yaptırmak isteyenler için SEO raporu sistemini kullanmayı düşündüm.
-Sitenizi SEO açısından değerlendirip site içi yapılabilecek SEO çalışmalarını belirlemek
-Backlink (ücretli ve ücretsiz) alındığında size en çok fayda sağlayacak sitelerin belirlenmesi
-Size avantaj sağlayacak ek durumların belirlenmesi
-Rakip sitelerin SEO açısından değerlendirilmesi
-Bunlara ek olarak ileride tam olarak gerçekleştireceğimiz, sitenizin ziyaretçiler için optimizasyonu
Yukarıda belirtilen bilgiler sizlere rapor olarak verilecektir. Öncelikle bu rapor çalışması sadece önümüzdeki 3 gün (Pazartesi-Salı-Çarşamba) yapılacaktır. Bu üç gün rapor talep edenler için ücret 25 YTL olacaktır. Oluşabilecek talebe ve benim yoğunluğuma göre bu hizmet devam edebilir.